tiistai 13. joulukuuta 2011

RITARILLISIA HETKIÄ LASTEN UUDENVUODEN KONSERTISSA

Lasten uudenvuoden konserttia vietetään perinteiseen tapaan konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa uudenvuoden aattona 31.12.2011 alkaen klo 16. Esiintyjänä Mikkelin kulttuuripalveluiden ja Mikkelin Mikaeli Oy:n yhteistyössä järjestämässä konsertissa viihdyttää tv:stäkin tuttu Tuttiritari. Konsertin kesto on n. tunti.
Rittitutari, ja hänen uljas ratsunsa Dominante… Ei, vaan Tuttiritari ja hänen uljas ratsunsa Rusinante karauttavat täyttä patikkaa ympäri laajaa Suomenmaata. Ritarilliseen seurueeseen lukeutuu myös ylimmäinen tutinkantaja Aulis (Ari Kankaanpää), joka on tarvittaessa hovinarri, juoksupoika ja kova poika kantamaan postia.

Itse Tuttiritari on tosi urho, joka uskaltaa otella lohikäärmeiden kanssa. Toisinaan hän ei voi itselleen mitään, vaan maistelee makoisaa mansikkatuttia tai suussa sulavaa suklaatuttia. Ja voi kamaluus, jos Aulis sattuu sopivasti paikalle. Silloin Tuttiritaria nolottaa.

Kas, Tuttiritari on sangen inhimillinen olento, joten koko perheen on helppo ihastua suureen pieneen mieheen. Suomenmaan valloitusmatkalla Tuttiritari alias Jukka Leisti veistelee vitsejä, pomppii Rusinanten kanssa, tekee postikatsauksen, laulaa ja yrittää pysyä tuttilakossa. Tuttiritarissa on myös aimo annos linnafilosofia, sillä hänen mielestään ilo tulee syvältä suolen sopukasta. Maailma on aina piirun verran parempi paikka, kun ihmiset kokevat riemullisia yhdessäolon hetkiä.

Liput konserttiin maksavat 15€, perhelipun ( 4 hlöä) voi lunastaa 50 euron hintaan. Alle 1-vuotiaat pääsevät konserttiin ilmaiseksi. Lippuja konserttiin myydään ennakkoon Mikaelin lipunmyynnistä (Sointukatu 1, ma-pe 9-16), Lippukaupoista ja puhelinmyynnistä puh 0600 30 2045, Kenkäveron Kulttuurijoulukaupasta sekä tuntia ennen konsertin alkua ovelta. HUOM! Mikaeli on suljettuna 23.-28.12.2011.

Lisätietoja www.tuttiritari.fi, www.mikkeli.fi

Terveisin
Susanna Latvala
kulttuurituottaja
Mikkelin kaupunki
Sivistystoimi / Kulttuuripalvelut
Maaherrankatu 9-11
50100 Mikkeli
050/311 7204
http://www.mikkeli.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti